nieuws

Jippy-condooms

Archief

Iedereen met een aanvullende verzekering van Agis kan volgend jaar aanspraak maken op vijftig condooms van Jippy.De condooms kunnen via de website www.jippy.eu aangevraagd worden. Agis is niet de eerste verzekeraar die condooms verstrekt. Eerder deden onder meer CZ en Menzis dit al.

MijnONVZ
MijnONVZ, het portaal waar verzekerden van ONVZ hun gegevens kunnen bekijken en wijzigen, telt inmiddels 45.000 gebruikers. “Een fors aantal verzekerden heeft meteen gebruik gemaakt van onze nieuwe digitale dienst. Deze voorziet dus kennelijk in de behoefte om 24 uur per dag, zeven dagen in de week de gegevens te kunnen inzien en wijzigen”, aldus ONVZ-directeur Erno Kleijnenberg.
Sportpolis
Alle sporters van de Achmea Health Centra kunnen vanaf 1 januari deelnemen in een polis van Zilveren Kruis waarin naast de basis- en aanvullende verzekering, een extra sportpakket is opgenomen. Daarbij zijn onder meer dekkingen opgenomen voor braces, sportbrillen en een second opinion bij een gespecialiseerde sportarts. De sporters krijgen 7,5% korting op de basisverzekering en 10% op de aanvullende polissen.

Reageer op dit artikel