nieuws

Jeukens en Snelder-Zijlstra willen samenwerkend naar fusie

Archief

Jeukens Assuradeuren in Goor en Snelder-Zijlstra Assurantiën in Enschede zijn een samenwerking aangegaan. Op zijn vroegst per 1 januari 1998 zou deze samenwerking moeten uitmonden in een fusie.

Vooruitlopend daarop zal dit jaar een integratie plaatsvinden van de centrale diensten van beide ondernemingen, zoals de administratie en de automatisering.
De samenwerking, en later de fusie, is ingegeven door onder meer de hogere eisen die worden gesteld aan de dienstverlening door het intermediair. Voldoende schaalgrootte is de beste garantie voor continuïteit, aldus de directies van beide ondernemingen.
Snelder-Zijlstra is hoofdzakelijk actief in de markt van particulieren en telt vestigingen in Almelo, Hengelo, Haaksbergen, Glanerbrug en Enschede. Jeukens Assuradeuren is sterk actief in de zakelijke markt en is alleen in Goor gevestigd. Samen hebben de twee assurantiebedrijven 65 medewerkers.

Reageer op dit artikel