nieuws

Jansen en Janssen doen nu alles onder noemer Axium

Archief

De namen Adviesburo Risico Beheer Groep, Spaar Quote Raadgevers en Hypotheek Advies zijn allemaal vervangen door één nieuw label: Axium. “Dat was onder meer wenselijk met het oog op duidelijkheid binnen de eigen organisatie en beter voor de profilering”, verklaart mede-eigenaar Henk Jansen.

Jansen en zijn bijna-naamgenoot Arthur Janssen, beiden in vroeger jaren leveninspecteur bij Aegon, startten in 1993 in Zutphen met het verzekeringsbedrijf Adviesburo Risico Beheer en het gespecialiseerde Hypotheek Advies.
In 1996 kwam er een nieuwe tak bij: Spaar Quote Raadgevers. Hoewel de naam op een specialisme duidt, hielden de betrokken medewerkers zich niet slechts bezig met de verkoop van spaarverzekeringen, maar ook met schadeverzekeringen voor particulieren en bedrijven en met hypotheken. Onder meer deze verwarrende situatie is nu achter de rug, omdat sinds kort alles onder het label Axium gebeurt. Jansen bevestigt dat Axium een fantasienaam is. Jansen: “Het is een naam die in de geest van deze tijd past: kort en krachtig en met een flinke impact”. Goed presterende medewerkers kunnen partner worden. Zo is Adriaan Huber partner in de vestiging Zwolle alsmede in het in september te openen kantoor in Deventer, Paul van Disseldorp in de vestiging Nijmegen en Peter Leupold in de later dit jaar te openen vestiging in Utrecht. Ook in Arnhem wil Axium nog dit jaar een kantoor stichten. Axium telt momenteel tachtig medewerkers, van wie dertig in de buitendienst actief zijn. Laatstgenoemden werken vanuit hun woning.
De folder waarin Axium zich voorstelt aan het publiek.

Reageer op dit artikel