nieuws

Janse verruilt SEFD voor horeca Terschelling

Archief

Jan Janse, directeur Stichting Examens Financiële Dienstverlening (SEFD) verlaat op 1 maart 2007 de organisatie waar hij zestien jaar heeft gewerkt. Hij begint dan met zijn vriend een hotel op Terschelling.

“Ik heb het heel goed naar mijn zin bij de SEFD, maar wij konden nu deze horecagelegenheid in Midsland op Terschelling overnemen en dat is een kans die zich vaak maar eenmaal in je leven voor doet.” Hij gaat zoals hij het nu kan zien helemaal de branche uit, al wil hij het allemaal toch een beetje blijven volgen. “Achter ons hotel De Wadvaarder is een prima ruimte voor bijvoorbeeld trainingen en opleidingen. Je weet dus nooit hoe het loopt”, zegt hij.
Arno Dolders, voorzitter van de SEFD zegt verrast te zijn door de keuze van Janse. Hij prijst hem vanwege zijn inspanningen “Janse heeft zich altijd sterk gemaakt voor het standpunt dat gestunt met prognoses over slagingspercentages niet bij een betrouwbaar exameninstituut hoort”, aldus Dolders.

Reageer op dit artikel