nieuws

Jan Remmers Assurantiën start bouw kantoorpand

Archief

De Groningse tussenpersoon Jan Remmers Assurantiën geeft op maandag 18 maart het startsein voor de bouw van een nieuw assurantiekantoor in de noordelijke provinciehoofdstad.

Jan Remmers Assurantiën is 2 jaar geleden voor zichzelf begonnen en actief in verzekeringen, bancaire diensten, en hypotheken. Ook heeft hij een administratiekantoor en een bemiddelingsbedrijf in onroerend goed.
Remmers (41) was voorheen werkzaam bij Brugmans Assurantiën (nu Brugmans Groep) en Van Calcar Assurantiegroep, beide in Groningen. Sinds maart 1994 is hij directeur/eigenaar van een assurantiekantoor met inmiddels 4 medewerkers. De portefeuille omvat volgens hem circa 300 relaties en een premie-omzet van 6 ton.
Zijn kantoorpand verrijst tegenover een hoveniersbedrijf in de nieuwbouwwijk De Hunze en zal in september dit jaar worden opgeleverd. Het nieuwe adres is: Cupersweg 56, 9731 LA Groningen.

Reageer op dit artikel