nieuws

Jaguar wil zelf schade sturen

Archief

Tijdens een bezoek van een aantal Nivre-experts aan de Jaguar-fabriek in het Engelse Coventry werd duidelijk dat de autofabrikant het fenomeen schadesturing eens van de andere kant wil bekijken.

Steve Cafearo. Manager Body technologies, vertelde de bezoekende experts dat Jaguar wereldwijd wil toewerken naar een eigen netwerk van schadeherstel- en reparatiebedrijven. “In Engeland hebben verzekeraars door middel van sturing van oudsher een sterke grip op de schadeherstelmarkt. Wij willen dat omdraaien door zelf verzekeraars te zoeken die met hun polisdekking voldoen aan de door ons hiervoor opgestelde criteria.”
Het bezoek aan de Jag-fabriek was onderdeel van een driedaagse studiereis die 39 leden van de Branchegroep Motorvoertuigen/NIAV maakten. De experts namen verder nog een kijkje in het Motor Insurance Repair Research Centre Thatcham, het onderzoeks- en opleidingsinstituut van de Britse verzekeringsindustrie.
In het Jaguar-museum waren veel glimmende bolides te bewonderen.

Reageer op dit artikel