nieuws

Jagers-oplossing Tiel Utrecht

Archief

Tiel Utrecht heeft geen uniforme mouw gepast aan de zwaardere verzekeringsplicht (/ 2 mln) die sinds 1 september van dit jaar voor jagers geldt.

Bij meeverzekering van het jagersrisico op de avp is het verzekerde bedrag voortaan voor alle gedekte risico’s / 2 mln. Dit betekent dat nieuwe avp’s waarop het jagersrisico voor één persoon is meeverzekerd vanaf nu / 194 kosten voor samenwonenden/gezin of / 148,50 voor een alleenstaande.
De verzekeringen waarop het jagersrisico is meeverzekerd kennen een vaste vervaldatum van 31 maart. Tiel Utrecht heeft voor de bestaande polissen het verzekerde bedrag per 1 september kostenloos verhoogd naar f 2 mln. Voor deze verzekerden gaat de nieuwe premie per 31 maart 1997 gelden.
Bij de avl (landbouwers) zal uitsluitend de dekking voor het jachtrisico worden verhoogd naar / 2 mln. Voor de overig meeverzekerde risico’s zal derhalve het maximum van de huidige dekking worden gehandhaafd.

Reageer op dit artikel