nieuws

Jacs. Post-prijzen 1994 uitgereikt

Archief

Voorzitter J.C. Verheij van de Stichting Vakontwikkeling Verzekeringsbedrijf (SVV) heeft de Jacs. Postprijzen 1994 uitgereikt. De prijzen worden jaarlijks toegekend aan de deelnemers aan het A-examen die het beste resultaat behaald hebben. De winnaar van de eerste prijs was P.H.M. Hendrikx, accountmanager bij Hudig-Langeveldt-Van Bruggen & De Laat. De tweede prijs ging naar mr J.P. Silvis, hoofd van het fiscaal-juridisch adviesbureau van Centraal Beheer, en de derde prijs werd behaald door mevrouw S.J.M. van Mast, technisch-commercieel assurantiemedewerkster regio Overijssel bij ABN Amro.

Op de foto v.l.n.r.: directeur SVV J.C. Mijnarends, mevrouw en P.H.M. Hendrikx, voorzitter SVV J.C. Verheij, mevrouw en mr J.P. Silvis, bestuurslid SVV J.W. Stevens en mevrouw S.J.M. van Mast.

Reageer op dit artikel