nieuws

Jaar uitstel voor Delta Lloyd Zorg en CZ

Archief

Delta Lloyd blijft een jaar langer dan gepland risicodrager op de eigen zorgportefeuille (Ohra en Delta Lloyd Zorg)

Het risicodragerschap gaat pas op 1 januari 2009 over naar CZ. Het personeel van de zorgbedrijven blijft ook een jaar langer in dienst van Delta Lloyd. “Haastige spoed is zelden goed”, is de korte reactie van CZ-woordvoerder Dirk-Jan Westerwoudt. “Er is gewoon nog heel veel te regelen en te organiseren.” Daan Leeman, bestuurder van vakbond De Unie, hoorde het nieuws via een personeelsmededeling. “Wat de mogelijke consequenties zijn voor het personeel is op dit moment niet te overzien. Als het de zorgvuldigheid ten goede komt, is het niet erg. Maar het lijkt of er te gehaast stappen genomen zijn.”

Reageer op dit artikel