nieuws

Jaar gratis pechhulp voor yuppen

Archief

Wie tot 1 juli als Young Professional klant bij ABN Amro een nieuwe autoverzekering sluit, kan rekenen op een jaar gratis pechhulp.

Verzekerden moeten de kosten voor de pechhulpmodule à _ 57,78 wel eerst zelf bij het sluiten van de autoverzekering voor een heel jaar vooruitbetalen. In augustus krijgen ze dit bedrag weer teruggestort.
Focwa
Veel gemopper uit Focwa-kringen op verzekeraars tijdens het jaarlijkse Schadecongres in Amsterdam. Volgens Focwa-voorzitter Jan Koolen “moeten verzekeraars zich niet bemoeien met het spel van onderdelen.” Verder geven de schadeherstellers voor _ 24 mln per jaar weg aan vervangend vervoer, “maar de verzekeraar maakt er goede sier mee; nergens hoor je onze naam.”
Sivi website
Sivi, het Standaardisatie Instituut voor Verzekeringen in de Intermediairbranche, heeft de website (www.sivi.org) vernieuwd. Handboeken voor het gebruik van de GIM-standaard zijn nu online en men kan zich abonneren op een nieuwsbrief.

Reageer op dit artikel