nieuws

Ivo Valkenburg verkoopt kantoor

Archief

Ivo Valkenburg, één van de oprichters van De Wildbaan Groep, heeft zijn eigen pensioenadviesbureau Valkenburg verkocht aan het Haagse NVA-lid Mandema & Partners.

Valkenburg zegt de combinatie De Wildbaan Groep en pensioenadviesbureau niet langer te kunnen combineren. “Een echt financieel adviseur ben ik niet, alhoewel het mij redelijk afgaat. En juist door dat laatste element ben ik er pas laat achter gekomen welke dingen in mijn werk mij echt veel energie geven: nieuwe dingen, e-commerce, netwerken, een service-organisatie, mensen enthousiast maken en wegwijs maken in de financiële markt (…)”, zo verklaart hij zijn keuze voor De Wildbaan Groep. Ivo Valkenburg nam in 1993 het kantoor over van zijn vader. In 1998 richtte hij samen met Mick Hanswijk netwerkorganisatie De Wildbaan Groep.
Het vijf medewerkers tellende pensioenadviesbureau Valkenburg wordt nu onderdeel van Mandema & Partners (55 medewerkers) in Den Haag. Om voet aan de grond te krijgen in het oosten van het land houdt Mandema het pensioenadviesbureau in Leuvenheim aan als nevenvestiging. Mandema is lid van de NVA, makelaar in assurantiën en als beursmakelaar actief op de assurantiebeurzen van Amsterdam en Rotterdam.
Wildbaan
Het eerste project dat Valkenburg zal aanpakken met De Wildbaan Groep is het opzetten van een joint-venture met JFM (Juridisch Fiscaal Marketingteam). Samen met JFM wil Wildbaan een marketingcircuit voor financieel planners opzetten. Te leveren diensten zijn bijvoorbeeld nieuwsbrieven, Internet-pagina’s en krantencolumns.
Het bestaande kenniscircuit kent momenteel 125 financieel adviseurs als abonnee.

Reageer op dit artikel