nieuws

IT-bedrijf houdt euro softwareonderzoek

Archief

Op de website www.softwarepakketten.nl van het IT-bedrijf Gbned staan de eerste uitkomsten van een eurosoftwareonderzoek.

Gebruikers van commerciële softwarepakketten kunnen hier nakijken of het door hun gebruikte pakket al europroof is. De website biedt diverse zoekmogelijkheden. Zo kan er gezocht worden op branche. Voor de verzekeringsbranche kan er gezocht worden binnen ‘assurantiebranche en tussenpersonen’, ‘pensioen- en verzekeringsbranche’ en de branche ‘hypotheekverstrekkers’.
Het eurosoftwareonderzoek valt of staat met de medewerking van de leveranciers van de pakketten. Geven deze hun medewerking dan wordt per softwarepakket inzicht gegeven in de wijze waarop rekening wordt gehouden met de invoering van de euro. Hierbij wordt gelet op algemene aspecten, het ‘europroof’ zijn van het pakket en ‘conversie van data’.

Reageer op dit artikel