nieuws

‘Is Nederland brandveilig genoeg?’

Archief

Meer branden, meer slachtoffers en meer schade. Dat is de trend van dit jaar, aldus het Nationaal Centrum voor Preventie dat op dinsdag 10 oktober de zesde jaarlijkse studiedag over brandveiligheid houdt.

Op de vraag ‘Is Nederland brandveilig genoeg’ proberen diverse inleiders in theatergebouw ’t Spant in Hilversum een antwoord te geven. Zo zullen vertegenwoordigers van brandweer, brandbeveiligingsbedrijven, adviesbureaus en verzekeraars aan het woord komen. Namens verzekeraars spreekt mr. M.J. Tolman (Delta Lloyd) over preventie, toegenomen risico’s en bijpassende verzekerignsproducten.
De studiedag wordt besloten met een paneldiscussie, waarbij onder anderen R.C.M. Vromen, voorzitter van de werkgroep preventie van het Verbond van Verzekeraars, een inbreng zal hebben. Deelname aan de studiedag die om 10.00 uur begint, kost 295 (ex btw), inclusief consumpties, lunch en syllabus. Voor meer informatie: Boudewijn Uppelschoten, tel. 030-229.60.21, e-mail: cursussen@ncpreventie.nl.

Reageer op dit artikel