nieuws

Inval in Twents NBVA-kantoor

Archief

De Twentse politie heeft gisteren de bedrijfsadministratie en computerapparatuur van Financieel Adviescentrum Jagersma in Rijssen en Wierden in beslag genomen

 De 46-jarige eigenaar wordt ervan verdacht circa 150 klanten te hebben gedupeerd voor bedragen die variëren van enkele duizenden tot tienduizenden euro’s. Er is sprake van vermoedelijke malversaties bij optieregelingen, sinds 2001, waarbij hoge winstmarges in het vooruitzicht werden gesteld. Deze werden echter nimmer uitbetaald, aldus de politie. De directie van het NBVA-kantoor liet klanten onlangs schriftelijk weten dat zij niet meer aan haar financiële verplichtingen kan voldoen. Het onderzoeksteam, opererend onder de naam ‘Vleermuis’, heeft geen aanhoudingen verricht.

Reageer op dit artikel