nieuws

Interpolis weg uit Roermond

Archief

Bijna zestig medewerkers van de Stichting Rechtsbijstand van Interpolis verlaten in de loop van volgend jaar Roermond als standplaats.

Zij trekken dan in bij hun collega’s in het hoofdkantoor in Tilburg. De rechtbijstanduitvoerder van Interpolis, die in totaal 325 medewerkers telt, zetelt verder nog in Arnhem, Zwolle en Leidschendam. “Die kantoren blijven gewoon open”, stelt woordvoerder Koen van Veldhoven. “De situatie met Roermond is anders, omdat de fysieke afstand tot Tilburg niet zo groot is. Daar komt bij dat Roermond een monumentaal pand is, dat geen eigendom is van Interpolis. Om de manier van werken te realiseren die wij voorstaan, is een te grote investering nodig.” De verhuizing vindt uiterlijk december 2005 af, want dan loopt de huurtermijn af.
Volgens Van Veldhoven hoeven de bijna zestig medewerkers straks niet dagelijks naar Tilburg te reizen. “Vaak zijn zij bij klanten of op de rechtbank en vanuit eigen huis is door telewerken ook het een en ander mogelijk.”
Met een premieomzet van e 65 mln uit 600.000 polissen is Interpolis de derde rechtsbijstandverzekeraar van ons land.

Reageer op dit artikel