nieuws

Interpolis verstrekt polsbandjes ook aan scholen

Archief

Interpolis gaat de polsbandjes waarop ouders hun mobiele telefoonnummer kunnen schrijven nu ook op scholen verspreiden. Vorig jaar deelde de verzekeraar 150.000 polsbandjes gratis uit op stranden en pretparken met als doel dat verdwaalde kinderen weer zo snel mogelijk bij hun ouders terecht komen. Komende zomer ontvangen 1.760 basisscholen de polsbandjes. In samenwerking met de Stichting Leerontwikkeling stuurt Interpolis basisscholen in 32 grote steden elk tweehonderd bandjes. In totaal zullen op de scholen 350.000 bandjes uitgedeeld worden.

Ieder polsbandje is voorzien van een flyer voor de ouders met uitleg over het doel van de actie. En op de website van Interpolis kunnen de ouders preventietips vinden. Naast de scholen ontvangen ook zeventig strandwachtpunten aan de Nederlandse kust 100.000 bandjes en 150.000 stuks worden uitgedeeld in attractieparken en bij evenementen. Bovendien gaan er 200.000 bandjes naar de Rabobanken en overige Interpolis-tussenpersonen.

Reageer op dit artikel