nieuws

Interpolis verstevigt banden met Cadans

Archief

Interpolis heeft de banden met uitvoeringsinstelling Cadans (voorheen BVG en Detam) verder verstevigd. Cadans bemiddelde al voor individuele levensverzekeringen van Interpolis (Koopsompolis). Cadans brengt nu ook al haar bedrijfsverzekeringen onder bij Interpolis. Strategische samenwerking wordt overwogen.

Bij monde van woordvoerder Marco Simmers laat Interpolis weten alleen op praktisch niveau met Cadans samen te werken. “Dat doen we ook met GUO, een collega van Cadans. Met Cadans zijn we wel in gesprek over eventuele strategische samenwerking.”
Simmers vervolgt: “We kunnen op dit moment niet meer zeggen dan dat we in de toekomst wellicht ook andere producten via Cadans aan de man gaan brengen. Het zal dan in eerste instantie om levensverzekeringen gaan.” Datzelfde is Interpolis van plan met pensioenbeheerder PVF, dat onlangs de plannen voor een strategische alliatie met Interpolis-moeder Rabobank afkapte.
Cadans Intermediair, een captive broker, bemiddelt op dit moment voor de Interpolis Koopsompolis. Via een mailing is dit product onder de aandacht gebracht bij de 65.000 bij Cadans aangesloten werkgevers.
Het nieuwste contract tussen beide partijen behelst de bedrijfsverzekeringen van Cadans zelf dat het hoofdkantoor in Zeist heeft en verspreid over het land 4.500 werknemers telt. Het gaat om de volgende verzekeringsvormen: aansprakelijkheid (inclusief beroepsaansprakelijkheid), brand, motorrijtuigen, transport en elektronica.

Reageer op dit artikel