nieuws

Interpolis sluit regiokantoren en sticht servicekantoor Interplus

Archief

Interpolis heft per 1 januari haar regiokantoren op, voorzover hun activiteiten betrekking hebben op de ondersteuning van de commerciële buitendienst.

Deze uitvoeringsmaatregel in het kader van de herstructurering van Interpolis in vijf business-units betekent sluiting van de kantoren in Eindhoven, Zwolle en Groningen. De grotere nevenvestigingen in Leidschendam en Roermond, waar ook verzekeringstechnische activiteiten plaatsvinden, worden gehandhaafd, maar verliezen hun genoemde regiokantoor-functie.
De meeste van de in totaal bijna 40 betrokken medewerkers worden/blijven actief in de buiten- of binnendienst van een van de vijf business-units. De administratief-organisatorische functie van de regiokantoren is ondergebracht bij een nieuwe afdeling in Tilburg: het Centraal Tussenpersonenbureau. Dit bureau is met name gericht op de assurantie-afdelingen van de plaatselijke Rabobanken.
Interplus
Voor de met Interpolis samenwerkende zelfstandige bemiddelaars onder de vlag van Interplus wordt per 2 januari een servicekantoor geopend in Leidschendam. Hier vindt de coördinatie plaats van de ondersteuningsactiviteiten voor genoemde bemiddelaars, welke activiteiten tot op heden werden verricht door de Interpolis-regiokantoren.
Het servicekantoor in Leidschendam, dat onder leiding staat van voormalig regiodirecteur Q.E.G. Schram, fungeert tevens als thuisbasis van de algemeen inspecteurs voor Interplus.

Reageer op dit artikel