nieuws

Interpolis rekent ondernemers kosten ziekteverzuim voor

Archief

Interpolis biedt ondernemers de mogelijkheid om met behulp van een rekenmodule op zijn website de kosten van ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid in beeld te brengen. De (gratis) service maakt deel uit van een nieuw concept van Interpolis dat werkgevers alle rompslomp rond ziekteverzuim uit handen neemt.

Via www.interpolis.nl/apps/werkattent kan een ondernemer in enkele minuten eenvoudig vergelijken hoe zijn bedrijf presteert ten opzichte van concurrenten in dezelfde branche. Daartoe moet de ondernemer enkele gegevens van het bedrijf invullen, zoals branche, aantal medewerkers, loonkosten en ziekteverzuim, waarna een analyse van de eigen prestaties en die van de concurrenten in kaart worden gebracht. Naast cijfers over de kosten van verzuim, vervanging en productieverlies bevat de analyse informatie over de hoofdoorzaken van verzuim in de specifieke branche en advies over de aanpak van het ziekteverzuim.  

Reageer op dit artikel