nieuws

Interpolis in verkeersinformatie

Archief

In samenwerking met Interpolis is ‘mobiele dienstverlener’ YPCA (Your Personal Call Assistant) een nieuwe telefonische dienst gestart voor verkeersinformatie.

Automobilisten kunnen zich eenmalig registreren op www.eileen.nl, waarna een relatief goedkoop lokaal telefoonnummer beschikbaar wordt gesteld, dat toegang geeft tot de service. Tot nu toe was verkeersinformatie onderweg uitsluitend te verkrijgen via dure 0900-nummers.
“Files berokkenen het bedrijfsleven jaarlijks miljarden euro’s aan schade. Wij ondersteunen daarom van harte de oproep van minister Peijs aan bedrijven om een bijdrage te leveren aan het verminderen van het fileprobleem”, aldus Interpolis. “Het mogelijk maken van deze nieuwe dienst van Eileen is een van de manieren om dit te doen.”
Overigens is Interpolis, als sponsor, alleen in de welkomstboodschap te horen.

Reageer op dit artikel