nieuws

Interpolis heeft aanbod voor collectieve pensioenregeling

Archief

Onder de naam WerkWaarde Pensioenen heeft Interpolis twee nieuwe collectieve pensioenproducten gelanceerd. Het aanbod is gericht op middelgrote bedrijven met minder dan honderd werknemers.

De werkgever kan kiezen uit het OpbrengstZeker Pensioen en het InlegZeker Pensioen. De eerste verzekering biedt een gegarandeerd pensioen; met de laatste kan een werknemer zelf pensioen opbouwen via een spaar- of beleggingsprofiel. Interpolis stelt dat de producten “ook geschikt zijn” voor bedrijven die nog geen pensioenregeling hebben. Maar speciaal voor de oversluitmarkt zijn er “plusvarianten” beschikbaar.
Ouderdoms-, nabestaanden- en wezenpensioen en premievrijstelling bij arbeidsongeschiktheid zijn standaard verzekerd. Offertes, contracten en reglementen worden online opgemaakt. Internetportalen verwerken online mutaties en individuele keuzes van de deelnemers.

Reageer op dit artikel