nieuws

Interpolis garandeert laagste prijs voor verzuimaanpak

Archief

Interpolis garandeert ondernemers de laagste prijs bij de aanpak van verzuim. Deze prijsgarantie geldt voor de producten WerkAttent en VerzuimOplossingen.

Interpolis biedt de garantie voor zowel bestaande als nieuwe klanten. Voor bestaande klanten geldt de prijsgarantie per prolongatiedatum.
Commercieel directeur Gert Jan Kleinrensink: “Het is een zeer competitieve markt en dit is een reactie op de concurrentie.”
“Zonder in reclamepraat te willen vervallen, blijkt dat WerkAttent helpt bij het terugdringen van het verzuim. Als wij dat vergelijken met anderen kunnen wij de laagste prijs garanderen”, aldus Kleinrensink. “Het blijft overigens maatwerk. Afhankelijk van risicoprofiel, branche, verzuimcijfers en dergelijke wordt de premie bepaald. Wij gaan daarbij uit van de deskundigheid van het intermediair om de vergelijking voor de MKB-werkgever te maken.”
WerkAttent is ontwikkeld door Interpolis en de arbodienst Commit. In dit product zijn preventie, verzuimverzekering en re-integratie geïntegreerd in één product. Inmiddels maken al 30.000 klanten gebruik van WerkAttent.

Reageer op dit artikel