nieuws

Interpolis en Falcon verliezen in levenonderzoek IG&H

Archief

In het jaarlijkse onderzoek van IG&H naar de prestaties van levensverzekeraars zijn Interpolis en Falcon de grote verliezer geworden

Het waarderingsindexcijfer voor Interpolis, de nummer vier van 2005, daalt van 103 naar 100, wat de twaalfde plaats oplevert. Falcon zakt van plaats twee naar zeven. Ook Avéro Achmea (van 13 naar 20) en Fortis ASR (van 11 naar 18) krijgen klappen. Net als de zes voorgaande jaren staat Legal & General bovenaan. Zwitserleven klimt naar de tweede plaats, maar Klaverblad maakt de meeste progressie met een verbetering van het waarderingscijfer met vier punten. Voor het eerst deden ook uitvaartverzekeraars Yarden en Monuta mee; de dienstverlening van Yarden werd in totaal als derde gewaardeerd.

Reageer op dit artikel