nieuws

Interpolis breidt proef EB-kennisdatabank uit

Archief

Interpolis gaat de via Raboweb te raadplegen EB-kennisdatabank, waarbij informatie over employee-benefits (EB) is op te vragen, verder uitbreiden.

De huidige proef, waarbij vijftien banken betrokken zijn, zal vanaf april uitgebreid worden naar de andere Rabobank-vestigingen.
Een EB-redactie bij Interpolis vult de databank (wwweb geheten) met relevante informatie en kennis op het brede terrein van Employee Benefits. Rabo-adviseurs kunnen bovendien commentaar geven op de verschenen informatie. Daarnaast kunnen de adviseurs hun eigen kennis en ervaring toevoegen aan het systeem.
In de toekomst ziet wweb-hoofdredacteur Koen van Veldhoven ook mogelijkheden voor het online vergelijken van EB-statements en het opvragen van offertes. Interpolis wil ook de werkgeversvoordelen en niet alleen de werknemersvoordelen laten zien.

Reageer op dit artikel