nieuws

Interpolis: 5.000 koopsommen per maand

Archief

In de maanden november 1997 tot en met maart van dit jaar heeft Interpolis gemiddeld vijfduizend koopsommen per maand verkocht.

De nieuwe productie van 25.000 koopsompolissen is te danken aan een speciale koopsomactie voor de Rabobanken. Die kregen onder meer de mogelijkheid om te variëren in de provisiehoogte: van de reguliere 7%, tot 4% voor speciale klanten of uit concurrentie-overwegingen.
“We hebben het effect van de variabele provisie nog niet geanalyseerd, maar het lijkt erop dat in de meeste gevallen de 7%-variant is gebruikt”, aldus Interpolis.
Rabobank Udenhout leverde relatief gezien de beste productie, gevolgd door de Rabo-vestiging in Soerendonk en door Rabobank Maas en Leudal. De 25 beste koopsomverkopers zijn door Interpolis gefêteerd met een avondje ‘Miss Saigon’ in Scheveningen.
In absolute cijfers leverde Rabobank Tilburg de meeste koopsommen aan, gevolgd door Apeldoorn en Breda.

Reageer op dit artikel