nieuws

Internetsite moet kinderen bewust maken van verzekeren

Archief

Om financieel bewustzijn bij kinderen te stimuleren heeft Delta Lloyd Groep speciaal voor kinderen van acht tot en met twaalf jaar de internetsite ‘de show van je leven’ ontwikkeld.

Met www.deshowvanjeleven.nl wil Delta Lloyd kinderen op speelse wijze uitleggen wat verzekeren eigenlijk is. Door middel van een spel leren kinderen waar ze in de toekomst op het gebied van financiën tegenaan gaan lopen en dat het verstandig is dit goed te regelen. Bestuursvoorzitter Niek Hoek: “We doen dit omdat steeds meer jongeren schulden maken. In het kader van het MVO-thema (=maatschappelijk verantwoord ondernemen, red.) ‘financieel bewustzijn’ willen we onze expertise delen en hopen er zo aan bij te dragen dat financiële problemen bij jong en oud voorkomen worden.”

Reageer op dit artikel