nieuws

Internetproject NVA levert leden nog weinig op

Archief

Ruim een jaar na de drastische vernieuwing van de website plukken NVA-leden nog amper vruchten van het grootschalige internetproject van hun belangenorganisatie

De NVA-site levert volgens diverse leden geen nieuwe klanten en al helemaal geen nieuwe polissen op. De NVA kondigde het internetplan in 2006 aan als “één van de zwaarste projecten op het gebied van ledenondersteuning”. Directeur Niels Mourits stelde dat www.nva.nlhet internetportaal voor de verzekeringsbranche moest worden. Hij ambieerde “duizenden consumenten per dag” op de website. De NVA erkent nu dat niet alle ambities zijn gehaald, maar is desondanks niet ontevreden. “Het aantal bezoekers is fors gestegen: gemiddeld zitten we nu op 2.000 per dag.” Naast consumenten behoren ook leden zelf tot die bezoekers.

Reageer op dit artikel