nieuws

Internetmarktplaats voor hypotheekleads

Archief

Na een aantal weken proefdraaien, is deze week AfsprakenManager.nl officieel van start gegaan; een nationale internetmarktplaats voor intermediairs en leveranciers van hypotheekleads en -afspraken.

Inmiddels zijn er meer dan tien leveranciers van leads en afspraken op AfsprakenManager actief met hun aanbod. In het algemeen worden er prijzen van _ 25 tot _ 45 per lead gevraagd. Vanaf deze week zou AfsprakenManager het betalingssysteem Ideal beschikbaar hebben. Overigens zijn hypotheekaanbieders ook welkom op AfsprakenManager, waar zij berichten en aanbiedingen kunnen plaatsen.
Investeerders in Leadsource/AfsprakenManager zijn de besloten vennootschappen: R.B.C. Tönnies (Doorwerth) en
Universal Business Partners (Almere). Als bestuurders fungeren Kjeld Loozen en initiatiefnemer Joost van der Laan.
‘Zorgvuldig gekozen’
Rond de maandwisseling zijn tweeduizend intermediairbedrijven door AfsprakenManager benaderd voor een gratis lidmaatschap. “Deze groep is zorgvuldig gekozen uit een bestand van veertienduizend intermediairs op basis van KvK- inschrijvingen, de registers van AFM en vestigingsadres”, aldus commercieel directeur Joost van der Laan. Bij voldoende aanbod van hypotheekleads en -afspraken wordt het aantal leden in oktober/november uitgebreid naar drieduizend.
Vanaf oktober stelt AfsprakenManager aan leden gratis websites ter beschikking. De gepersonaliseerde websites bevatten actuele rentestanden, hypotheekinformatie, een hypotheektest en actueel hypotheeknieuws. De websites zijn op elk gewenst domein te leveren. Van der Laan: “Wij doen dat gratis, omdat de leads die van deze websites komen, direct verwerkt worden in AfsprakenManager. Ze worden dan geplaatst als ‘verkocht’ aan de betreffende intermediair. Op die manier incasseren wij onze marge (_ 5) en heeft de intermediair een professionele website en zeer goedkope leads”. Een voorbeeld van zo’n site is www.hypotheekassistent.nl. “Dit is slechts één uitvoering van de zeshonderd die wij in voorraad hebben. Onze websites worden binnen vijftien minuten gemaakt”, aldus Van der Laan.

Reageer op dit artikel