nieuws

Internationale overeenkomst tussen Den Hartigh en Arag Rechtsbijstand

Archief

Assurantiebedrijf Den Hartigh in Puttershoek heeft een internationale overeenkomst met Arag Rechtsbijstand gesloten. Den Hartigh, die onder meer concerns als Castrol, BP en New Holland tot zijn klandizie mag rekenen, biedt een polis die rechtshulp verleent bij verkeersdeelname met werkmaterieel.

Dit rechtsbijstandproduct wordt uitsluitend verkocht via de binnen- en buitenlandse partners van Den Hartigh. “We verwachten jaarlijks zo’n 15.000 verzekeringen te sluiten,”, aldus de directeuren Jan en Henry den Hartigh bij de ondertekening van het contract.
De verzekering geldt voor Groot-Brittannië, Ierland, Noorwegen, Nederland, Frankrijk, België, Duitsland, Spanje, Zweden, Finland, IJsland, Luxemburg, Italië, Portugal, Denemarken en Oostenrijk. De polisvoorwaarden zijn in de taal van deze landen toegankelijk op de diverse websites van de klanten en partners van Den Hartigh.
Zeventien landen
Den Hartigh richt zich met name op fabrikanten van land- en werkmaterieel, alsmede de olie-industrie en specifiek op verkooppunten van oliemaatschappijen die zich richten op gebruikers in de land- en tuinbouw en in de sector grond, weg- en waterbouw.
Den Hartigh is in zeventien Europese landen actief en maakt ook gebruik van intermediairpartners, zoals Industrial Insurance Group Belgium en Topteam Agrarische Assurantiën.

Reageer op dit artikel