nieuws

Intermediairfusie in ‘Hollands Midden’

Archief

NVA-lid Deerenberg & Van Leeuwen in Alphen aan den Rijn is gefuseerd met assurantiekantoor Dijkstra & Broere in het nabijgelegen Nieuwkoop.

De dagelijkse leiding is in handen gekomen van Paul van Leeuwen (31) en Herman Broere (31), tevens de enige vennoten van de nieuwe firma. Ton en Wim van Leeuwen, die de afgelopen veertig jaar leiding hebben gegeven aan Deerenberg & Van Leeuwen, blijven aanspreekpunt bij het nieuwe kantoor Deerenberg & Van Leeuwen en Dijkstra & Broere. Naast assurantiën zijn beide intermediairbedrijven actief in hypotheken en makelaardij. De organisatie telt achttien werknemers en is lid van de NVA en de NVM.
In het Alphense kantoor aan de Prins Hendrikstraat huist tevens een franchisevestiging van De Hypotheekshop. Nog deze zomer wordt een nevenvestiging geopend aan de Dorpsstraat in Nieuwkoop. Deerenberg & Van Leeuwen is in 1929 opgericht door Willem van Leeuwen; Dijkstra & Broere in 1967 door Dirk Dijkstra. Begin 1999 is de laatste onderneming overgenomen door Herman Broere en is de naam gewijzigd in Dijkstra & Broere.

Reageer op dit artikel