nieuws

Intermediairbedrijf werkt aan nieuwe pensioenfranchiseketen

Archief

Intermediairbedrijf ToekomstWijzer uit Nieuwegein is druk bezig met het opzetten van een franchiseketen op pensioenadviesgebied, die landelijk actief moet gaan worden.

Het pensioenadviesbedrijf, actief sinds 2001, gaat het werkgebied van de franchiseketen verdelen in 35 regio’s. Veel details worden bij navraag nog niet gegeven. Jarno Twijnstra, die de commerciële ondersteuning van de franchisenemers gaat verzorgen, bevestigt alleen dat ToekomstWijzer met het franchiseconcept bezig is.
De vacature op internet, waarmee franchisenemers worden geworven, geeft een indruk van de opzet van het “unieke franchiseconcept”. “Offertes worden vanuit het thuisadres gemaakt en door de conceptbeheerder gescreend alvorens gepresenteerd te worden.” De backoffice wordt vanuit Nieuwegein verzorgd. Afspraken kunnen via Toekomstwijzer worden ingekocht, maar de franchisenemer kan er ook voor kiezen om zelf afspraken te regelen. “Alle administratieve en kantoorgerelateerde werkzaamheden worden door de franchisegever uit handen genomen, zodat er sprake is van maximale benutting van verkooppotentie en minimale belasting met relatieve zwakten.” ToekomstWijzer zoekt bij voorkeur veertigers en vijftigers die niet direct vanuit een eigen kantoor werkzaam willen zijn. Het NBVA-lid belooft “hoge provisie-inkomsten, zelfs bij under market-performance”.
ToekomstWijzer is actief sinds 2001 en eigendom van Leo Rijk en Ernest Jansen. Het kantoor telt negen medewerkers.

Reageer op dit artikel