nieuws

Intermediair weinig geïnteresseerd in euro

Archief

Bureau Dullemond & Oosterbaan (D&O) heeft twee euro-workshops voor tussenpersonen, die gepland stonden voor 3 en 7 april, af moeten zeggen wegens te weinig aanmeldingen. Een teken dat de euro nog niet leeft onder het intermediair, meent D&O.

Volgens D&O staan de kranten bol van waarschuwingen om tijdig te beginnen met de euro. “Wanneer echter de vraag gesteld wordt, wat de ondernemer concreet kan doen, blijft het akelig stil.” De opzet van de de euro-informatiebijeenkomsten – die gepland stonden voor 3 en 7 april – was de tussenpersoon na te laten denken op welke onderdelen van het kantoor de invoering van de euro invloed heeft. “De euro-workshops zijn niet definitief van de baan. We prikken nog een nieuwe datum”, aldus D&O.
Op 22 april organiseert D&O verder een workshop ‘Kengetallen voor assurantiekantoren’. Tijdens deze middagbijeenkomst in Hoevelaken wordt een groot aantal kengetallen van assurantiekantoren besproken en toegelicht. Volgens D&O kunnen tussenpersonen aan de hand van deze informatie kengetallen van hun kantoor voortaan beter interpreteren. Voor informatie: tel. 033-258.04.60.

Reageer op dit artikel