nieuws

‘Intermediair moet ophouden zich als ‘tussenpersoon’ te gedragen’

Archief

hoogleraar Sweder van Wijnbergen zich over de hoeveelheid ondernemers die onbekend zijn met de verzekeringsmogelijkheden van de kosten van verzuim

“Ook de verschillende varianten om arbeidsongeschiktheid te verzekeren, zijn onbekend bij ondernemers”, constateerde hij. Volgens hem is daar nadrukkelijk een rol weggelegd voor de tussenpersoon. “Het intermediair moet eens ophouden zich als ‘tussenpersoon’ te gedragen, en zich meer als zelfstandig financieel advieseur opstellen. Wel met een beloningsstructuur op fee-basis”, aldus Van Wijnbergen, die zich in het illustere gezelschap bevond van hoogleraar Leo Stevens, Henk van der Kolk (FNV Bondgenoten), Frits Bolkestein (VVD-coryfee) en dagvoorzitter Charles Groenhuijsen (journalist).

Reageer op dit artikel