nieuws

Intermediair lyrisch over DDD Delta Lloyd

Archief

Gebruikers van het Delta Lloyd Digitaal Domein (DDD), tonen zich uitermate tevreden over deze intranet-toepassing. Dit blijkt uit een onderzoek onder de helft van de 231 aangesloten tussenpersonen.

Uit het onderzoek blijkt dat 86% van de aangesloten kantoren het DDD iedere week raadpleegt (43% elke dag). Bijna de helft (44%) van de ondervraagden zegt de nieuwsbrief van Delta Lloyd voortaan uitsluitend elektronisch te willen ontvangen.
AM Signalen
Qua inhoud scoort vooral het onderdeel Kiosk erg goed. Het dagelijkse nieuws, waaronder AM Signalen, wordt over het algemeen als beste beoordeeld.
Alle gebruikers zeggen DDD ook in de toekomst te willen blijven gebruiken. Van hen is 93% enthousiast over de toegevoegde waarde van het nieuwe medium.
Beduidend minder enthousiast zijn de gebruikers over de lange wachttijden op het Internet zelf. Het kan even duren voordat opgevraagde informatie op de ontvangende pc verschijnt. Ook hebben zij problemen ondervonden met het installeren van de benodigde software waarmee aanvraagformulieren en brieven uit het DDD opgehaald kunnen worden.

Reageer op dit artikel