nieuws

Intermediair leert DM-kneepjes bij Elvia

Archief

Elvia Verzekeringsgroep houdt de komende weken tien eendagscursussen direct marketing voor assurantietussenpersonen.

De cursus moet de deelnemende relaties van Elvia helpen bij het in de markt zetten van relatief ‘kleine’ serviceprodukten, zoals inzittendenverzekeringen en doorlopende reisverzekeringen. Volgens Elvia is er bij tussenpersonen een toenemende belangstelling voor DM-technieken.
De cursisten leren een mailing op te zetten, adressen selecteren, de diverse DM-activiteiten voorzien van een tijdspad en het zorgen voor een telefonische follow-up. Docenten van VTC Commerciële Effectiviteit verzorgen de trainingen voor Elvia.
Voor dit jaar is de (inmiddels volgeboekte) reeks cursussen nog als een proef opgezet, maar als de opleidingen aanslaan, zullen ze waarschijnlijk opgenomen worden in het jaarlijkse aanbod van trainingen.

Reageer op dit artikel