nieuws

Intermediair De Goudse kan terecht bij Arbeidsbegeleiding

Archief

Arbeidsbegeleiding Nederland, aanbieder van arbo- en reïntegratieactiviteiten voor werkgevers, gaat samenwerken met een aantal bij De Goudse aangesloten tussenpersonen op het gebied van verzuimverzekeringen.

Tussenpersonen van De Goudse kunnen voor hun zakelijke klanten met verzuimgerelateerde problemen, nu de hulp inroepen van Arbeidsbegeleiding Nederland. Als zij zelf hulp nodig hebben kunnen zij hier ook terecht.
Verder heeft het bedrijf een tweejarige opleiding Master of Employee Benefits voor intermediairs ontwikkeld, onder meer in samenwerking met de Erasmus Universiteit. Zowel De Goudse als Arbeidsbegeleiding Nederland ondersteunen de professionaliseringsslag die de Nederlandse Federatie van Employee Benefits adviseurs (Nefeb) maakt.
De keuze voor De Goudse was een logische volgens directeur Gary Damen, tevens voorzitter van de Nefeb. “De Goudse heeft een vooraanstaande positie op het gebied van zorg- en inkomensverzekeringen.”
Pakketten
Binnenkort gaat Arbeidsbegeleiding Nederland bekendmaken met welke verzekeraars er nog meer samenwerkingen komen. De ambities reiken ver. In 2007 wil het bedrijf in zijn vakgebied marktleider worden.
Het bedrijf is in 2002 opgericht met het doel werkgevers te ondersteunen bij verzuimbegeleiding en zorgbemiddeling. Het biedt zijn diensten zowel rechtstreeks aan als via tussenpersonen. Op abonnementsbasis worden verschillende pakketten aangeboden op het gebied van verzuimbegeleiding, zorgbemiddeling, reïntegratiebemiddeling en periodieke geneeskundige onderzoeken. Arbeidsbegeleiding Nederland zegt een landelijke dekking te hebben met tachtig aangesloten tussenpersonen en 25 aangesloten accountantskantoren.

Reageer op dit artikel