nieuws

Interlloyd Leven verhuist naar Falcon

Archief

Interlloyd Leven verhuist binnenkort van Amstelveen naar zuster Falcon Leven in Hoofddorp. De beslissing om beide Fortis-dochters te laten samenwonen is ingegeven door de steeds sterker wordende vraag van Interlloyd-relaties naar universal-lifeprodukten. En die produkten staan in de schappen van Falcon.

Alleen het uitvoerende personeel – zeven medewerkers – van Interlloyd Leven verhuist naar Hoofddorp. Zij blijven daar werken onder de dagelijkse leiding van mr W.J. Hoek. De eindverantwoordelijkheid voor Interlloyd Leven komt echter in handen van ir J.E.J. van Angelen, algemeen directeur van Falcon Leven. Daar werken momenteel 85 mensen. De stafdiensten van Interlloyd blijven allemaal gehuisvest in Amstelveen.
Interlloyd Leven werkt voornamelijk samen met grote assurantiemakelaars. Die relaties vragen steeds nadrukkelijker naar produkten op basis van het universal-lifeconcept. Binnen het Fortis-concern vond Interlloyd een geschikte partner in Falcon Leven, dat juist sterk is in universal-lifeprodukten.
Interlloyd Leven, dat onder eigen naam blijft werken, zal universal-lifeprodukten gaan aanbieden waarvan het concept gebaseerd zal zijn op de bestaande Falcon-produkten. Of deze produkten een Interlloyd- danwel een Falcon-label gaan dragen, is nog niet bekend.

Reageer op dit artikel