nieuws

InterFinance en FinanceNed fuseren tot InterFinanceNed

Archief

De inkoopcombinaties InterFinance (Heerenveen) en FinanceNed (Grootebroek) zijn gefuseerd tot InterFinanceNed.

Deze fusie komt niet uit de lucht vallen. Begin 2007 waren beide organisaties al een strategische samenwerking op inkoopgebied aangegaan. De dienstverlening blijft ongewijzigd en richt zich op assurantietussenpersonen die zich bezighouden met hypotheekadvisering. Zij kunnen bij het bedrijf terecht voor hypotheken, levensverzekeringen, vermogensproducten en online schadeverzekeringen en complementaire dienstverlening. Door de fusie ontstaat een organisatie met 400 deelnemende assurantietussenpersonen, een omzet van _ 2 mld (2007) en 36 medewerkers op het hoofdkantoor in Heerenveen.
Eddie Kempers, aandeelhouder/directeur InterFinance, en Paul Klijn, directeur FinanceNed, vormen samen de tweekoppige directie van de nieuwe organisatie. Aandeelhouder Cor Bloemendaal heeft in de nieuwe organisatie een adviserende rol op automatiseringsgebied. InterFinanceNed heeft ambitieuze groeistellingen. Op inkoopgebied wil men tot de top vijf in de markt gaan behoren. Eddie Kempers en Cor Bloemendaal sluiten daarom een andere fusie of overname op korte termijn niet uit.

Reageer op dit artikel