nieuws

Interbank verhuist naar Amsterdam

Archief

ABN Amro-dochter Interbank verhuist op vrijdag 26 mei van Heemstede naar een kantoor aan de Vijzelstraat in Amsterdam. De organisatie is zodanig gegroeid dat het huidige pand te klein is geworden, aldus Interbank.

Het aantal medewerkers van Interbank is vorig jaar toegenomen van 23 naar 30. De personeelsuitbreiding was nodig voor met name de verdere ontwikkeling van produkten en automatisering, stelt algemeen directeur E. James. Hij laat weten, dat “logistieke redenen” de doorslag hebben gegeven voor een verhuizing naar Amsterdam. “Het vereenvoudigt de communicatie met ons moederbedrijf ABN Amro, maar ook het intermediair kan ons nu makkelijker vinden.”
Naar opgave van James werkt Interbank momenteel samen met 750 assurantietussenpersonen. In september zullen de eerste levenprodukten worden gelanceerd, waaronder een lijfrentepolis, een koopsompolis en een spaarpolis.
Het correspondentie-adres van de bank is vanaf maandag 29 mei: postbus 1710, 1000 BS Amsterdam, telefoon: 020 – 523.23.25/422.21.11 (fax).

Reageer op dit artikel