nieuws

InterBank kiest Welten als WFD-opleider

Archief

Financieringsonderneming InterBank heeft financieel opleidingsinstituut Welten gekozen om tussenpersonen wegwijs te maken in de WFD.

“Onze tussenpersonen zijn er uiteraard zelf verantwoordelijk voor dat zij aan de eisen in de WFD voldoen”, aldus procesmanager Leendert de Jong, van InterBank. “Maar wij raden de kantoren die met ons samenwerken wel aan dit opleidingstraject in te gaan met een gerenommeerde partij.”
Volgens Interbank is het bijzondere van deze regeling dat Welten gewoonlijk nooit individuele cursussen geeft, maar dat speciaal voor de tussenpersonen van InterBank een individuele maatwerkoplossing is bedacht.
InterBank is op de markt met de labels Finata, IDM, VoordeelBank, De IJssel Budget, Mahuko en Eurofintus. Het bedrijf werkt samen met ruim drieduizend tussenpersonen.

Reageer op dit artikel