nieuws

Interbank gaat levenprodukten verkopen

Archief

Interbank, de bank waarmee het ABN Amro-concern bancaire produkten distribueert via het zelfstandig assurantie-intermediair, gaat ook levensverzekeringen verkopen.

De Interbank start volgens directeur E. James volgend jaar september met levenprodukten. Het gaat vooral om verzekeringen die goed gekoppeld kunnen worden aan bankprodukten, zoals kredieten en beleggingen.
Met de afzet via Interbank wil het bankconcern volgens James gebruik maken van de geavanceerde communicatiemethodieken van Interbank. “Het is een ‘high tech’ bank, waarbij de afzet via de assurantietussenpersoon zeer simpel is en kostentechnisch voordelig”.
De risicodrager van de levenprodukten wordt ABN Amro Levensverzekering.
Het is niet uitgesloten dat in de verdere toekomst ook schadeverzekeringen worden opgenomen in het assortiment van Interbank.

Reageer op dit artikel