nieuws

Inside Reaal wordt MijnReaal

Archief

SNS-dochter Reaal heeft afscheid genomen van het extranet Inside Reaal en daarvoor in de plaats MijnReaal geïntroduceerd.

Het nieuwe extranet kan door de tussenpersoon naar eigen inzicht ingedeeld worden. “Dat het mogelijk is om een eigen profiel en persoonlijke favorieten in te stellen, evenals het tonen van alleen voor het intermediair relevante gegevens, wordt door bijna 75% van de ruim vijfhonderd ondervraagde tussenpersonen als zeer belangrijk gezien”, aldus Reaal. “Daarnaast vindt 90% het belangrijk dat men via het extranet offertes kan aanmaken en verzekeringen kan aanvragen.”
Vergelijken
De tussenpersoon kan verder op het nieuwe extranet vergelijkingen maken op prijs en prestatie met andere aanbieders van universal life- en risicoverzekeringen. Dit is mogelijk door een samenwerking met MoneyView. Voor schadevolmachtrelaties is een apart, afgeschermd gedeelte ingericht.
Het extranet krijgt steeds meer functionaliteiten, zoals online offreren, mutaties doorgeven en de status van een aanvraag inzien.

Reageer op dit artikel