nieuws

Innova verguld met Arag-polissen

Archief

De 85 Innova-assurantiekantoren gaan voortaan rechtsbijstandpolissen van Arag in plaats van DAS verkopen.

Innova-manager Roy Tupan is zo content met de nieuwe samenwerkingspartner, dat hij persoonlijk 270 gebakjes heeft afgeleverd bij de Leusdense rechtsbijstandverzekeraar.
Innova, het label van 85 bij Dutch Insurance Network aangesloten kantoren, verkocht tot deze maand Generali-polissen. Feitelijk risicodrager daarop was DAS Rechtsbijstand. De bestaande portefeuille – 250 gezins- en 650 verhaalsdekkingen – wordt door Arag onder de huidige DAS-dekking voortgezet.
Vijf dozen gebak, van Innova voor Arag. Staand (v.l.n.r.) houden Roy Tupan (Innova), Kick Baesjou (Innova) en Rob van Rooij (Arag) de taart vast. Zittend koesteren Hans Perdon (Innova) en Victor Meier (Arag) het gebak.

Reageer op dit artikel