nieuws

Innova lanceert Zorg- en Recreatieplan

Archief

Innova, het eigen label van bijna honderd bij Dutch Insurance Network aangesloten assurantiekantoren, is uitgebreid met twee nieuwe verzekeringsproducten: een Zorgplan en een Recreatieplan.

De concepten werden vorige week geïntroduceerd tijdens de landelijke Innova-dag in Slot Zeist door Marlies van der Graaf van De Goudse (Zorgplan) en Dick Wels van De Amersfoortse (Recreatieplan). Consultant Rik Savelsbergh, voormalig directeur van Eerste Hollandsche, presenteerde vervolgens nog twee nieuwe diensten: Innova Consumptief Krediet en Innova Intermediair Services. Die laatste dienst behelst onder meer ook een postenbank (à la DAK).
Het Zorgplan draait om de nieuwe ziektekostenverzekering Maat Zorg Polis. De Innova-verzekering kent net als het originele product van risicodrager De Goudse zogeheten ‘stripopties’, waarmee de dekking op maat gemaakt kan worden. Het Innova Zorgplan bevat verder de extra dienstverlening van Icas en de Natura Uitvaartverzekering van AVVL. Het Recreatieplan omvat een doorlopende reisverzekering, een watersportverzekering en dekking voor caravan en recreatiewoning. Aan de doorlopende reisverzekering zijn ook de hulpverlening door SOS International en een doorlopende annuleringsverzekering gekoppeld. Aandeelhouders
Eerder dit jaar zijn al de producten autoverzekering (via Generali) en Rechtsbijstand (Arag) aan het Innova-assortiment toegevoegd. Innova ging twee jaar geleden van start met een Woonplan, Hypotheekplan en Inkomensplan. Risicodragers en volmachtgevers zijn Generali, De Goudse en De Amersfoortse, die elk ook een aandelenbelang van 22,5% bezitten in Innova. Grootste aandeelhouder (32,5%) is oprichter Dutch Insurance Group. De 94 aangesloten assurantiekantoren verwachten dit jaar aan nieuwe Innova-productie f 3 mln premie om te zetten.

Reageer op dit artikel