nieuws

Inkomensverzekeraar Allianz vestigt zich in Alphen a/d Rijn

Archief

Allianz Nederland heeft een vestiging geopend in Alphen aan den Rijn. Daarin gaat de nieuwe dochtermaatschappij voor inkomensverzekeringen huizen.

Voor die markt wordt geen speciaal label ontwikkeld. De maatschappij, geleid door Govert Trouwborst, krijgt als naam Allianz Inkomensverzekeringen. In september hoopt Allianz Nederland de eerste producten te kunnen presenteren: een arbeidsongeschiktheidsverzekering, ziekteverzuimpolis en WIA-verzekering.
“We beginnen vanaf nul en daarom is bewust gekozen voor een andere locatie dan Rotterdam of Nieuwegein”, motiveert Allianz Nederland de keuze voor Alphen aan den Rijn.
Naam Allianz
In september ondergaat Allianz Nederland nog een belangrijke verandering. De toevoeging Nederland vervalt dan in de bedrijfsnaam. De maatschappijen gaan vanaf dat moment door het leven als Allianz Schadeverzekeringen, Allianz Levensverzekeringen en Allianz Inkomensverzekeringen.
den Rijn (Den Uylsingel 16-18) aan de start van een inkomensverzekeraar.

Reageer op dit artikel