nieuws

Inkomensverkenner van Hooge Huys

Archief

Hooge Huys heeft de Inkomensverkenner ontwikkeld: een software-programma dat snel iemands inkomenssituatie blootlegt.

‘Niets geeft u meer rust dan de Inkomensverkenner van Hooge Huys’, zo prijst de verzekeraar het pakket aan bij het intermediair. De Inkomensverkenner maakt deel uit van de PFP Service, de ondersteuning die Hooge Huys tussenpersonen biedt op het gebied van persoonlijke financiële planning.
Het programma bestaat uit een presentatie- en een rekendeel. Met het presentatiedeel kan het intermediair eenvoudig de mogelijkheden aan de klant laten zien, en met het rekendeel kan een rapport (van drie pagina’s) over de inkomenssituatie gemaakt worden. Met behulp van zogeheten inventarisatieformulieren kunnen de gegevens snel ingevoerd worden. De gegevens uit het rapport kunnen vervolgens overgebracht worden in de Hooge-Huyssoftware om te berekenen welke premies nodig zijn om de hiaten te verhelpen, aldus de verzekeraar.

Reageer op dit artikel