nieuws

ING Rusland

Archief

ING heeft in Rusland een aanvraag ingediend voor het starten van een levensverzekeraar. Er zal worden begonnen met spaar- en inkomensbeschermingsproducten in de grote steden. Het concern is al actief in Rusland met het aanbieden van pensioenfondsen en bankdiensten.

Facturatie uitbesteden
Volgens TNT Post kan het intermediair fors geld besparen met het uitbesteden van de facturatie. Daarbij wordt de factuur online verwerkt en automatisch per post verstuurd. Het verzenden van een factuur kost een mkb’er tussen de _ 1,60 en de _1,80. Die kosten kunnen volgens TNT met de helft omlaag.
Fondsinformatie Aegon
Aegon heeft de informatie over beleggingsfondsen die zijn gekoppeld aan verzekeringen op de eigen website vernieuwd. Naast algemene fondsinformatie, die elk kwartaal wordt bijgewerkt, biedt de site ook dagelijks aangepaste koersinformatie. De klant kan met de optie ‘mijn fondsen’ de voor hem relevantie fondsen selecteren.
Beste DIL-len
Volgens onderzoek van de Consumentenbond zijn mannen voor een levenslange direct ingaande lijfrente (DIL) het beste uit bij Loyalis. Die biedt over het algemeen de hoogste uitkering op basis van een koopsom van _ 50.000. Delta Lloyd, de op een na gunstigste voor mannen, blijkt voor vrouwen de beste keus.

Reageer op dit artikel