nieuws

ING participeert in InterPlein

Archief

Bankverzekeraar ING heeft een belang van 39% genomen in het internetbedrijf InterPlein, onder meer bekend van het HypotheekPlein en de rekenmodules.

Volgens ING biedt InterPlein de bank mogelijkheden om haar e-business activiteiten te versnellen. “InterPlein heeft driehonderd rekenmodules ontwikkeld, zoals de maximale hypotheekmodule en de penioencalculator. Via InterPlein kan tevens toegang verkregen worden tot ongeveer vijftig internetpleinen. Dit zijn themasites die erop gericht zijn om een specifieke doelgroep kennis te laten maken met bedrijven binnen een bepaalde markt”, aldus de bankverzekeraar.
InterPlein-directeur Stefan Rooyackers is blij met het belang van ING. “ING biedt ons de springplank naar Europa. Verder willen we met het geld de afdelingen ‘rekenmodules’ en ‘sitebouw’ verder ontwikkelen en de financiële pleinen verder uitbouwen.”

Reageer op dit artikel