nieuws

ING in zee met Logica

Archief

ING wil het ontwikkelen, beheren en testen van IT-systemen voor met name de bancaire onderdelen van ING uitbesteden aan LogicaCMG. De overeenkomst heeft een waarde van _ 200 mln en een looptijd van zes jaar. Ongeveer 350 medewerkers van ING treden in dienst bij LogicaCMG.

Yarden kiest voor Lost Boys
Internetbedrijf Lost Boys ontwikkelt een marketingstrategie via internet voor uitvaartverzekeraar Yarden. Ook wordt een nieuwe website ontwikkeld. “De uitvaartbranche is volop in beweging. Consumenten vragen om unieke persoonlijke oplossingen rondom een uitvaart. Yarden heeft dat persoonlijke als focus en wij zien volop mogelijkheden om online kanalen daaraan te laten bijdragen”, aldus Lost Boys.
De Regt adviseurs
De Regt financiële planning gevestigd aan de Nieuwstad 44 te Lochem, heet sinds 1 mei De Regt adviseurs. “De term financiële planning wordt te veel geassocieerd met beleggen”, verklaart het bedrijf de naamswijziging. Het kantoor is opgericht in 1997 en telt inmiddels achttien medewerkers. Het bedrijf levert diensten op het gebied van financiële planning, pensioenen, assurantiën, hypotheken en arbeidsbegeleiding.
Reisverzekeringen
De Mondial Assistance Group, internationaal bedrijf actief in hulpverlening en reisverzekeringen, heeft vorig jaar meer dan drie miljoen reisverzekeringen via internet verkocht. Dit vertegenwoordigt een omzet van ruim _ 100 mln.
Sociaal plan CZ/OZ
CZ/OZ heeft aan de vakorganisaties kenbaar gemaakt dat wat hun betreft het sociaal plan moet fungeren als een opvangnet voor alle (toekomstige) personele/sociale gevolgen. Dit kan veroorzaakt worden door belangrijke organisatiewijzigingen als gevolg van de fusie, overheidsmaatregelen, (verder) digitaliseren van de werkzaamheden en/of fluctuaties in het verzekerdenbestand. De werkgever zegt zich tot het uiterste in te spannen om gedwongen ontslagen te voorkomen.

Reageer op dit artikel