nieuws

ING Groep opent nieuw hoofdkantoor in Boedapest

Archief

Drs A.G. Jacobs, voorzitter van de raad van bestuur van de ING Groep, heeft op 4 oktober het nieuwe gezamenlijke hoofdkantoor van Nationale-Nederlanden Hongarije en ING Bank Hongarije in Boedapest officieel geopend.

Het kantoor schept optimale mogelijkheden voor samenwerking tussen de beide bedrijven, om de strategie van geïntegreerde financiële dienstverlening van de ING Groep te realiseren.
NN Hongarije startte in september 1991 met de verkoop van levens- en pensioenverzekeringen en is nu op het gebied van individuele levensverzekeringen marktleider met een marktaandeel van 36%. De onderneming telt nu 1.900 medewerkers.
ING Bank startte eveneens in september 1991. Het kantoor heeft nu circa 100 medewerkers.

Reageer op dit artikel